Teledysk Kiu Fiu - J.A.N.Jebane Alko Narko (Zapowiedź płyty)

Kiu Fiu - J.A.N.Jebane Alko Narko (Zapowiedź płyty)

Remulus  Duma Remulus Duma, 23:49:17, 26 wrzesień '16r.


Trzeci solowy krążek Kiu Fiu -Jebane Alko Narko jest jego lirycznym rozliczeniem się,z rozdziałem życia o tym samym tytule.Jest to kompilacja utworów powstałych w ostatnich latach,która dzięki warstwie tekstowej stanowi spójną całość,silnie nawiązującą do tytułu .Większość utworów napisana została już w okresie "Esdwadetoxu",czyli trzeźwości która od roku 2009 trwa do dziś.Jednak na płycie znajdują się również 4 utwory napisane jeszcze w okresie"Alkonarko"z dopisanymi pózniej zwrotkami.Ten album to kilkuletnia podróż ku trzeźwości,przedstawiona za pomocą 15 szczerych,refleksyjnych ale też dosadnych czy też bujających kawałków,opowiadających o życiu trzeźwego alkoholika i narkomana,który podąża jedyną właściwą dla siebie drogą.

Płytę która ukaże się 24 listopada 2016 r,jak dotąd promują dwa klipy "Od kołyski aż po grób" z gościnnym udziałem Azeta,oraz "Przebudzenie"

Na płycie można usłyszeć takich artystów jak: 
Pepperonix,Marlena Patynko,Azet,Patrixson,Epizot czy Waldez SWS 
Produkcją bitów zajęli się:
Afubeats,Dziara ONK,Sołtys,Lukas_Lbr,Nest Beatz,W!Beat,Ślimak,Moro.

Kiu Fiu:Dyskografia:
1997 Thug Life(Kiu i Celo)-Uważaj Bracie
1999 Kiu Fiu-Żyć i umrzeć w Szopienicach
2001 S2D-Brzmienia Podziemia, 
2003 Esdwade-Austrolopiteki
2004 Esdwade-Astralna Projekcja
2005 Kiu Fiu-Rymidym
2015 Esdwadethugz-Terapia



Nikt jeszcze nie skomentował tego produktu.

Napisz komentarz

Login:
Email:
Wiadomość:

Przeczytaj więcej artykułów